12. sep. 2021

Vabilo k vpisu v študijsko leto 2021/2022


Vabilo k vpisu dosedanjih in novih članov 
v študijske programe v šol. letu 2021/2022:


Vpis bo potekal v ponedeljek, 13. 9. 2021 in v ponedeljek, 20.9.2021 od 9. do 11. ter od 17. do 19. ure (obvezne so maske in potrdilo PCT).

 

Ob vpisu plačate članarino 20 EUR in se vpišete v željeni študijski program. 

 

Posamezni program se izvaja 48 ur (24 ur na semester oz 12 srečanj na semester). Pričetek izvajanja programov je v začetku meseca oktobra tekočega študijskega leta. Slušatelj, ki obiskuje študijski program, mora biti član društva.  


Cena študijskega programa 
šol. letu 2021/2022
40,00 € ali 50 € (odvisno od velikosti skupine) na semester. Plačilo boste lahko opravili preko položnice, ki jo boste prejeli oktobra od animatorja študijske skupine.

Leto 2021/22 bomo začeli 1. oktobra v učilnici UTŽO.  Upamo, da  bomo delali  nemoteno z upoštevanjem vseh priporočil NIJZ  (potrdilo PCT, razkuževanje rok, zračenje učilnice).

 

Enako bo veljalo tudi za mentorje. Če se bodo zapirale šole, bomo morali prekiniti tudi mi.

 

Prilagamo tudi urnik, da se boste lažje odločili. V terminih je nekaj sprememb na željo mentorjev in glede na možnosti v učilnici. Kakšna sprememba je še možna, bistveno pa se urnik ne bo spreminjal.

 

V glavnem se dosedanji programi nadaljujejo, na novo pa se bosta prikčela:

 

- GLASBA IN JAZ, mentor Zdravko Novak, ki ga poznamo kot odličnega zborovodjo in učitelja glasbe. Z njim bomo spoznavali različne zvrsti glasbe, obiskali bomo kdaj tudi katero od pomembnih glasbenih institucij.


- ZNAM Z MOBITELOM, mentor Marjan Cirman, 4 srečanja. Spoznavali bomo, kaj vse zmore naš pametni telefon.


Ob  vpisu si boste lahko v učilnici društva in na sedežu JSKD ogledali kar dve razstavi: OB VODI (Servietna tehnika v prostorih JSKD) in UMETNOST V MOJIH DLANEH (Vesna Stražišar).

 

Več informacij dobite ob vpisu.

 

Veselim se učenja in druženja z vami ter upam, da bo študijsko leto teklo s čim manj težavami.

 

Metka Rupnik v imenu Upravnega odbora UTŽO Logatec




Ni komentarjev: