27. mar. 2021

Obvestilo

 Spoštovani člani in članice,

 

Danes smo se na UO dogovorili, da vas obvestim in povabim k udeležbi v nekaterih programih.

 

Programi UTŽO Logatec pomlad - poletje 2021

 

Najbolj varne so dejavnosti zunaj, zato napovedujemo dva nova programa:


  • Nordijska hoja

Program bo izveden v obliki 8-ih srečanj; začetek  maj 2021; termin ob torkih od 17.30 do 19.00. Izvajalci bodo člani društva Superpolh; cena za 8 srečanj je 30 € ob subvencioniranju občine in društva.

Prijavite se lahko na elektronski naslov metka.rupnik@guest.arnes.si in sicer do konca aprila. Predvidoma bi začeli maja, če bo dopustno druženje vsaj 10-ih članov.


  • Kolesarjenje za zdravje

Organiziranih bo 6 kolesarskih izletov po varnih cestah v naši občini. Dejavnost bo prilagojena glede na vreme. Začetek izvajanja programa je predviden v maju oz. takoj, ko bodo to dopuščale razmere in vreme. Skupina je omejena na 12 članov, vodila jo bosta dva mentorja: Janez Podjed in Jože Rupnik. Kolesarski izleti bodo ob sredah dopoldan in prijavljeni bodo posebej obveščeni. Prispevek  posameznika je 20 €.

Prijavite se lahko na eleketronski naslov metka.rupnik@guest.arnes.si Zaradi varnosti je skupina omejena na 12 članov. Prijave sprejemamo do zasedbe 12 mest oziroma do 15. aprila. 


  • Pohodi

Pohodov bo najmanj 12, prijaviti se ni potrebno. Prispevek je 10 € za organizacijo in bo pobran na prvem srečanju, oziroma ob vašem prvem obisku. Stroški prevozov bodo dodatno obračunani sproti. Veselimo se novih poti z našo Alenko. Prvo srečanje načrtujemo 6. maja 2021, o čemer boste še dodatno obveščeni.


Upam, da nam bo vse načrtovano uspelo. Vi pa kar pogumno k prijavi!!!

 

Ostanite zdravi in lep pozdrav,

Metka v imenu UO UTŽO Logatec

Ni komentarjev: