4. sep. 2020

Vabilo - vpis v novo študijsko leto

Spoštovani člani in članice Društva UTŽO Logatec,


ponedeljek, 7. septembra vas vabimo k vpisu v deveto študijsko leto. Vpis bo tokrat potekal prva dva ponedeljka v mesecu septembru. 


Urnik vpisa:

ponedeljek, 7.9. dopoldne, od 9. do 11. ure in popoldne, od 17. do 19. ure;

ponedeljek, 14. 9. dopoldne, od 9. do 11. ure in popoldne, od 17. do 19. ure.  


Pri  vpisu boste plačali članarino 20 EUR..


Upravni odbor je sklenil, da bomo vpisovali le v programe, ki so se v spomladanskem času končali. Vpisali se boste torej lahko v vse stopnje angleščine, vse stopnje italijanščine, spoznavanje etnološke dediščine, servietno tehniko, keramiko in mozaik, spoznavanje domačega kraja, klasično glasbo, kvačkanje in računalništvo (če bomo dobili računalniško učilnico).


sicer pa smo poskrbeli tudi za nove dejavnosti in sicer:

  1. KLEKLJANJE (obnovitev znanja in program za začetnike)
  2. KALIGRAFIJA
  3. SPOZNAVANJE DOMAČEGA KRAJA (začetni).

Dejavnost bo organizirana, če bo v skupini najmanj 7 članov

 

Urnik bo objavljen v ponedeljek, 7.9. ob vpisu.  


V dejavnosti, ki v spomladanskem semestru zaradi corona virusa niso bile končane, pa bomo ponovno vpisovali po zaključku jesenskega semestra, torej januarja 2021. Člani skupin, ki niso zaključile z delom ste  plačali dejavnost in zato moramo poskrbeti, da se 2. semester šolskega leta 2019/2020 tudi realizira. To pomeni, da boste udeleženci programov sodobni ples, francoščina, likovno ustvarjanje, umetnostna zgodovina, obdelava lesa in vaje za hrbtenico najprej končali program, nato pa se boste lahko vpisali v nadaljevanje teh programov. Enako velja za vse tiste člane, ki bi se želeli v omenjene programe vpisati na novo. To bo torej mogoče šele januarja 2021.


Pomembno
Poskrbeli bomo za varnost (razdalja med stoli, razkuževanje miz pred vsakim začetkom dejavnosti, priporočene so maske, prihajamo zdravi).


Prijazno vabljeni k vpisu,
Upravni odbor društva UTŽO Logatec


PS: Ob vpisu si boste lahko ogledali še razstavo Tanje Petrovič in Janeza Mihevca

Ni komentarjev: